Susanne Tolstoy

Jeg er motiveret af at bidrage til at flytte overliggeren for, hvad vi kan og gør som mennesker, organisationer og samfund ift. at skabe en både ydre og indre verden i fred og balance. Coaching og sparring er for mig et centralt redskab hertil og siden 2008 har jeg drevet virksomheden Coaching In Life.

​Min teoretiske tilgang er funderet i systemisk teori og influeret af den positive psykologi. Min personlige tilgang er præget af empati, ærlighed, vedholdenhed, en god portion humor og bunder i en dyb respekt for det enkelte menneske og dets livssituation. I forhold til personlige, relationelle eller arbejdsmæssige problemstillinger kan jeg som uvildig person give det med- og modspil, der udfordrer vanetænkning og kvalificerer tanke og handling. 

​Jeg er uddannet M.Sc. i eksperimentel cellebiologi fra Odense Universitet i 1990. Derudover er jeg uddannet projektleder, proceskonsulent og lærer. Min coach uddannelse er international certificeret fra GROW2 [www.GROW2.dk]. Endvidere er jeg NLP practitioner, advanced PSYCH-K® facilitator og trænet i non-violent communication (girafsprog), mindfulness, kinesiologi og healing. 

​​

​                                     ”Learning is experience.

                          Everything else is just information"

                                       Albert Einstein​

​Mit professionelle sundhedsfaglige virke har været som forsker på henholdsvis Rigshospitalet og Bispebjerg Hospital. På fritidsbasis har jeg fra 2009-13 medvirket i Eliteudvalget i Vejle Judo Klub til fremme af klubbens "bredde"- og talentudvikling. Endvidere har jeg fra 2010-15 været bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Medicinsk Uddannelse; DSMU, og bl.a. medarrangør af Selskabets MasterClass`s i 2011, 2013 og 2014. 

​Fra efteråret 2015 - sommeren 2020 var jeg involveret som coach og sparringspartner i et ph.d.-projekt ved Center for Fælles Beslutningstagning ved Sygehus Lillebælt. Ph.d.-studiet blev ledet af en læge ved Onkologisk Afdeling på Vejle Sygehus og omhandlede brug af PRO-skemaer i opfølgning af brystkræftpatienter i adjuverende endokrin behandling.

                             ​​”Essensen af genialitet er evnen til at lytte"

                                                         Rudestein​

​​​Jeg er medlem af ICF, den Internationale Coaching Federation. Dette er Jeres garanti for, at coachingen foregår i henhold til strenge etiske regler og retningslinier.​

Stil krav til din coach - det gør vi - ICF - Nordic​

Coaching In Life 

Unleash the potential 

​v. Susanne Tolstoy

Cvr. 20583843

​Grejdalsvej 230, st. lokale 2

7100 Vejle

Telefon: 29 93 67 06

E-mail:  st@coachinginlife.dk

"Hvor er det vidunderligt, at vi er stødt på et paradoks. Nu er der håb om, at vi kan gøre fremskridt".

Niels Bohr; Dansk fysiker (1885-1962)