Susanne Tolstoy

--Jeg har arbejdet med udvikling af personlige og ledelsesmæssige kompetencer siden 1996. Drevet virksomheden Coaching In Life siden 2008.

​Mange af mine kunder arbejder i sundhedsvæsenet og/eller ved forsknings- institutioner og bruger mig som coach og professionel sparringspartner ift. personlige, relationelle eller arbejdsmæssige problemstillinger. Som uvildig person kan jeg give det med- og modspil, der udfordrer vanetænkning og kvalificerer tanke og handling. 

​Jeg er uddannet M.Sc. i eksperimentel cellebiologi fra Odense Universitet i 1990, og har forsket på Rigshospitalet & Bispebjerg Hospital. Derudover er jeg ud-dannet projektleder, proceskonsulent og lærer. Min coach uddannelse er international certificeret fra GROW2 [www.GROW2.dk]. Endvidere er jeg NLP practitioner, advanced PSYCH-K® facilitator [www.energyupgrade.net] og trænet i non-violent communication (girafsprog), mindfulness og kinesiologi. 

Min tilgang er funderet i systemisk teori og influeret af den positive psykologi. Jeg benytter Grafisk Facilitering til visuelt at understøtte processer og facilitering.​

                  ​”Essensen af genialitet er evnen til at lytte"

                                     Rudestein​

​Fra 2010-15 var jeg bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Medicinsk Uddannelse; DSMU, og bl.a. medarrangør af Selskabets MasterClass`s i 2011, 2013 og 2014. 

​Siden efteråret 2015 har jeg været involveret i et ph.d.-projekt ved Center for Fælles Beslutningstagning ved Sygehus Lillebælt. Ph.d.-studiet ledes af en læge ved Onkologisk Afdeling på Vejle Sygehus og omhandler brug af PRO-skemaer i opfølgning af brystkræftpatienter i adjuverende endokrin behandling.

​                               ”Learning is experience.

                         Everything else is just information"

                                       Albert Einstein​

​​Jeg er medlem af ICF, den Internationale Coaching Federation. Dette er Jeres garanti for, at coachingen foregår i henhold til strenge etiske regler og retningslinier.​

Stil krav til din coach - det gør vi - ICF - Nordic​

Coaching In Life 

Unleash the potential 

​v. Susanne Tolstoy

Cvr. 20583843

​Grejdalsvej 230, st. lokale 2

7100 Vejle

Telefon: 29 93 67 06

E-mail:  st@coachinginlife.dk

​Læs mere om:

» Formål og værdier

» Litteratur

"Hvor er det vidunderligt, at vi er stødt på et paradoks. Nu er der håb om, at vi kan gøre fremskridt".

Niels Bohr; Dansk fysiker (1885-1962)