Som stresscoach arbejder jeg med et langsigtet perspektiv

Stress er en følge af at livet, på en eller anden måde, er kommet i ubalance. Stress reducerer beslutningsevnen, øger risikoen for fejl, fører til mistrivsel og nedbryder kroppen og hjernen. 

Konsekvenserne ved at være ramt af stress er store for den enkelte og dennes familie. Arbejdsplads og kolleger rammes også, når en leder eller medarbejder sygemeldes med stress. Jo hurtigere, der tages hånd om et menneske, der er ramt af stress, jo bedre er mulighederne for fuldt ud at genskabe det personlige overskud, arbejdsevne og livsglæde. 

AKUT STRESSRAMT

Er du akut stressramt tilbydes et forløb med professionel rådgivning, hvor du hjælpes på fode igen. Vi afdækker din situation, og jeg vejleder og rådgiver dig, således at vi får skabt omstændighederne til, at din krop og dit nervesystem kan begynde at hele. Du får indsigt i stress mekanismerne; lærer dine symptomer og "triggere" at kende, og du får redskaber til at genopbygge krop og sind.

Alt for mange oplever en tilbagevendende stress. For at imødegå dette, vil vi arbejde med, at du (gen)opbygger et solidt fundament, så du fremadrettet kan bevare overskud, overblik og arbejdsglæde i hverdagen. 

Antal sessioner: Formentlig mellem 10 og 12 sessioner - afhængig af din aktuelle tilstand og situation. 

​​​

Ring allerede i dag

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og ringe på telefon 29 93 67 06 eller skrive til st@coachinginlife.dk og høre mere om, hvad jeg som stresscoach. kan betyde for dig.

ER DU PRESSET OG HAR VEDHOLDENDE STRESS SYMPTOMER?

Såfremt du oplever tilbagevendende symptomer på stress er din risiko for at udvikle egentlig stress markant tilstede. 

Jeg tilbyder i denne situation et afklarende og "rehabiliterende" forløb, hvor vi afdækker de omstændigheder, af arbejdsmæssig og/eller privat karakter, der gør, at du oplever tilbagevendende symptomer på stress. Derefter opbygger vi en personlig værktøjskasse til dig, således at du lærer at imødegå stress - og du lærer - og træner - at genopbygge overskud i hverdagen. Du skal forvente at afsætte tid dagligt til genopbyggende aktiviteter som eksempelvis afslapning til musik, mindfulness og/eller fysisk aktivitet.

Antal sessioner: Afhængig af dit stressniveau, din problematik og ønsker; Vejledende 4 - 10 sessioner.

​​​

​TIL ARBEJDSGIVEREN:

Jeg har arbejdet med stress coaching gennem de seneste 11 år og arbejder bl.a. ud fra de principper, som de arbejdsmedicinske klinikker vejleder ud fra.  Jeg vejleder gerne ift. udarbejdelse af mulighedserklæring - samt ved tilbagevenden til arbejdspladsen efter evt. sygemelding. 

"Det koster op mod en million kroner at have en langtidssygemeldt med-arbejder og 4 millioner kroner at have en langtidssygemeldt leder i 50.000 kroners klassen, viser tal fra Teknologirådet & Statens Institut for Folkesundhed"

                                                                                 Kilde: www.stressforeningen.dk

Coaching In Life 

Unleash the potential 

​v. Susanne Tolstoy

Cvr. 20583843

​Grejdalsvej 230, st. lokale 2

7100 Vejle

Telefon: 29 93 67 06

E-mail:  st@coachinginlife.dk

​Læs mere om:

» Formål og værdier

» Litteratur

"Hvor er det vidunderligt, at vi er stødt på et paradoks. Nu er der håb om, at vi kan gøre fremskridt".

Niels Bohr; Dansk fysiker (1885-1962)