Stresscoaching med et langsigtet perspektiv

En langvarig stress tilstand reducerer beslutningsevnen, øger risikoen for fejl, fører til mistrivsel og nedbryder kroppen og hjernen. De fleste, som er alvorligt ramt af stress, har behov for ekstern hjælp til at komme "ovenpå" igen.

​​

STRESSRAMT

Er du akut stressramt tilbydes et forløb med professionel rådgivning, hvor du hjælpes på fode igen. Måske skal du hel- eller deltids sygemeldes. Måske er du allerede sygemeldt. Vi afdækker din situation, og jeg vejleder og rådgiver dig. Vi arbejder med at skabe rammerne for, at din krop og dit nervesystem kan begynde at hele. Du vil få indsigt i stress mekanismerne; lære dine symptomer og "triggere" at kende, og du får redskaber til at genopbygge krop og sind. 

Alt for mange rammes desværre af tilbagevendende stress. For at imødegå en tilbagevendende stress arbejder vi med, at du tilegner dig støttende overbevisninger, og at du får opbygget vaner og rutiner, hvormed du kan bevare overskud og overblik i hverdagen. 

Antal sessioner:

Formentlig mellem 6 og 12 sessioner - afhængig af din aktuelle tilstand og situation. Du skal forvente at afsætte tid dagligt til genopbyggende aktiviteter som eksempelvis afslapning til musik, mindfulness og/eller fysisk aktivitet.

​​​

Ring allerede i dag

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og ringe på telefon 29 93 67 06 eller skrive til st@coachinginlife.dk og høre mere om, hvad jeg som stresscoach kan betyde for dig.

​​​​

​TIL ARBEJDSGIVEREN:

Jeg har arbejdet med stress coaching gennem de seneste 12 år og arbejder bl.a. ud fra de principper, som de arbejdsmedicinske klinikker vejleder ud fra.  Jeg vejleder gerne ift. udarbejdelse af mulighedserklæring - samt ved tilbagevenden til arbejdspladsen efter evt. sygemelding.

Coaching In Life 

Unleash the potential 

​v. Susanne Tolstoy

Cvr. 20583843

​Grejdalsvej 230, st. lokale 2

7100 Vejle

Telefon: 29 93 67 06

E-mail:  st@coachinginlife.dk

"Hvor er det vidunderligt, at vi er stødt på et paradoks. Nu er der håb om, at vi kan gøre fremskridt".

Niels Bohr; Dansk fysiker (1885-1962)