Referencer

Kunder omfatter:

 • Syddansk Universitet; Odense
 • Sygehus Lillebælt; Vejle Sygehus
 • SkejSim; Medicinsk Simulation og Færdighedstræning; Århus
 • Center for Traume- og Torturoverlevere; Region Syddanmark
 • Vejle Kommune
 • Skanderborg Kommune
 • Gårslev Skole; Børkop
 • Midtbyskolen; Horsens
 • Job- & Ydelsescentret; Vejle Kommune
 • Siemens A/S; IBT Ballerup
 • Siemens Wind Power A/S; Vejle
 • Nets Denmark A/S; Ballerup
 • LEGO System A/S; Billund
 • Billund Airport; Billund
 • Campus Vejle, Vejle
 • Interim Competence A/S; Herlev
 • Electrolux Home Products; Fredericia
 • EliteVejle Idrætssekretariatet
 • Vejle Judo- og Jiu-jitsu Klub
 • Designers Mix; Åbenrå
 • Danverde a/s; Sunds
 • STEPTO; Aalborg
 • - samt danske & internat. private kunder

Hvad siger kunderne? - her et udpluk:

"Startede hos Susanne på grund af stress. Troede ikke, der var noget at gøre, for hvad skulle det være? Efter få gange hos Susanne var jeg af en anden overbevisning. Vi fandt energigivende ting, hvorfra jeg kunne hente energi når som helst. Vi fandt måder at skabe tid og energi i hverdagen med ganske simpel planlægning - og Susanne gav mig lysten til at arbejde videre i stedet for at opgive. Mit nye motto i dag er derfor: Jeg vil leve og ikke blot overleve!"

Kunde; Vejle

Vejle Kommune

...."... skarp ..."
..."tilstedeværelse og
engagement"

"Kursusforløbet har lært mig igen at fokusere og prioritere mine arbejdsopgaver optimalt, samtidigt med, at det tager hensyn til de personlige værdier, der betyder meget for mig hvor jeg er lige nu i livet, så balancen mellem arbejde, familie og mig selv som menneske fungerer rigtig fint, og dermed har overskud både privat og på arbejdet. En win-win situation :-)".

Michael Vest; Åbenrå

Salgschef


..... "optimal indlæring ... tager udgangs-

punkt i egne arbejdsopgaver/problemstilliger"

....... "tænker over det hver dag og retter ind efter det"​​

"Jeg har altid haft en vis skepsis over for begrebet coaching og har aldrig troet det kunne gøre en forskel for mig. Men i timerne op til mit ph.d.-forsvar, hvor panikken for alvor indfandt sig, formåede Susanne på blot en halv time at fjerne al min angst samt dæmpe min nervøsitet i så overbevisende en grad, at alle mine fordomme blev gjort til skamme. Panikken blev vendt til overskud, og få timer senere var ph.d.-graden i hus.

Takket være Susanne og hendes coaching blev det, jeg troede skulle have været mit livs værste mareridt, i stedet en fantastisk oplevelse, som jeg altid vil tænke tilbage på med glæde".


Maria Harbo; Vejle
Cand.scient., ph.d.;

Vejle Sygehus


....."fjerne al min angst"

........"ph.d. graden i hus"​​

"Min depression er væk, jeg har ikke den indre vrede film kørende ustandseligt mere, jeg vågner ikke mere om natten og holder imaginære konversationer med idioter og jeg har resigneret, men det er nok en bedre tilstand, når tingene jo er som de er. Jeg føler jeg har styr på hvorfor jeg reagerer som jeg gør og jeg vil aldrig mere tillade at noget går op i en spids igen.

Forsker; Middelfart Sygehus

........"selvindsigt og en bedre realitetssans"
........"vil aldrig mere tillade at noget går op i en spids igen
"

" ... den meget tætte kontakt og brugen af aktuelle udfordringer i coachingen gjorde den meget givende, og jeg kan kun anbefale et individuelt forløb, som det jeg fik".

Niels Wedderkopp; Odense

Klinisk professor; Inst. for Regional

Sundhedsforskning, Syddansk Universitet

....."bedre planlægningsvaner!"

... "one-to-one giver fuldt udbytte når underviseren er engageret og "on-line" med eleven"

SAGT OM en Diversity ​Icebreaker workshop:​

"Denne workshop giver et anderledes indblik i dine kollegaers personlighed/ reaktions-mønstre og en bedre forståelse for deres adfærd i forskellige arbejdssituationer. Den er absolut anbefalelsesværdig og tilfører din virksomhed, gruppe eller team et friskt pust".

Tom Slivsgaard; Herlev

CEO; Interim Competence A/S

....."ramte spot on de udfordringer, vi godt har fornemmet"

... "Susanne er med sin entusiasme med til at gøre det til en succes"

"Jeg har haft et spændende og krævende arbejdsliv, hvor jeg pludselig oplevede en manglende energi og interesse for mit arbejde og oplevede bl.a. symptomer på stress.

Desuden følte jeg, at jeg kom i konflikt med, hvad jeg egentlig ville opnå i mit liv. Både arbejdsmæssigt og privat. Susanne har, med sine metoder og coaching, hjulpet mig med at løse denne konflikt. Jeg har nu et klart mål i mit liv, hvor jeg prioriterer mine livsværdier højt. Jeg værner om dem, og dermed føler jeg, at jeg er i stand til at opnå maksimal udnyttelse af mine kompetencer".

Palle Jensen; Vejle

................ "udfordrer mig"

................ "altid har humor med"

"Forløbet har helt sikkert givet mig mit selvværd og min selvtillid tilbage. Jeg har fundet mit "jeg" igen. Lært at give slip i forhold til mine børn, (jeg kan ikke styre alt), har lært at det er ok at hjælpe andre først, bare jeg ikke glemmer mig selv i det. Jeg har fået mit gode humør tilbage. Jeg skal til stadighed arbejde med det, men det har givet mig "blod på tanden".

Kunde; Billund Lufthavn

........"fået løst "knuden" i maven op"

........"blevet lettere at være mig"

"Jeg har opnået en indre accept af, at uddannelsesforløbet er en rejse, hvorigennem man nok skal nå til sine personlige konklusioner omkring senere specialevalg. Endvidere har tilgangen til accept af ydre omstændigheder også åbnet op for en granskning af indre omstændigheder hos mig; disse er blevet konfronteret og muliggør i større grad end nogensinde en tilgang til livets udfordringer - både personligt og professionelt"  

                                          Jesper B. Svendsen; Medicinstuderende

                    

                  ...... "jeg har rykket mig afsindigt meget"

         ....... "I dag står jeg tilbage som et mere helt og afklaret menneske"

​________________________________________________________________

" Det har været et fantastisk forløb, jeg har lært så meget om mig selv, om det at sætte grænser, som menneske og som leder. Du hjalp mig op af et sort hul. Jeg er nu godt på vej til at stå fast og finde min lederstil. Jeg er tro mod de ting, vi har aftalt og kan mærke, det virker godt for mig.

                                                   Funktionsleder; Region Midtjylland

               ........ " fungerer rigtig godt via Skype .. fleksibelt og

                            tidsbesparende at mødes på den måde"

          ........ "de opgaver, du stillede som forberedelse, var med til at holde

                      mig fast i den proces jeg var/er i gang med"

________________________________________________________________

"Det var vildt at opleve at modstanden i mit hoved bestod af så mange lag – og at det kunne håndteres. Og det var rigtig godt at komme igennem til målet – det var aldrig lykkedes uden din hjælp.”

Margrethe Brandt; Aalborg

Direktør og indehaver af STEPTO a/s

....."høje kompetenceniveau"

...."komme igennem til målet"​

" ... Jeg havde ingen erfaring med personlig coaching .... Det jeg ønskede var at få sparring på mit arbejde og min situation, primært den professionelle del af mit liv, at få en anden til at kigge med og stille spørgsmål til min situation. Egentlig skulle jeg vel have et skub fremad, og helst i en gunstig retning, men det er ikke det en coach gør - har jeg lært - coachen forsøger at give dig et overblik og en afklarethed, så du kan sparke dig selv bagi! På en type som mig virker det bedre end hvis andre gjorde det. Hvis jeg fornemmer at jeg kører fast eller min vej fremad er ved at fyge til vil jeg søge sparring igen. Næste gang vil jeg gøre det noget tidligere!".

Peter Benfeldt; Sunds

Ejer, DanVerde A/S

........"mere flow i tankerne"

...... "god til at lytte og kombinere og spille tilbage på en struktureret måde"​​

"Susanne har på det bevidste plan givet mig nogle meget effektive værktøjer til at finde og holde min energi og mit fokus i forhold til mit arbejde og personligt. På det ubevidste plan har hun via psych-k balanceringer understøttet processen. Jeg er overbevist om, at dette element er unikt og fører til en dybere og mere personlig coaching med varige positive ændringer."

Kunde; Tyskland

Leder; Sundhedsektoren

....."hver session har været en lærerig og positiv oplevelse"

..."givet mig en meget mere jævn energi som ikke lader sig dræne af omstændig-

heder og personer"​​

"Mit coachingforløb har givet mig nogle ting, som jeg kan arbejde videre med i min sport. Jeg har lært hvordan jeg bedst muligt håndterer en konkurrence-situation ... hvordan jeg kan gå ind til en kamp og være 120% fokuseret ... og har fået nogle redskaber til hvordan jeg får mest ud af træningen. Sidst, men bestemt ikke mindst, har jeg genfundet tanken om, at det skal være sjovt at gå til judo. Det har været til stor hjælp at have Susanne som coach. Jeg har kunnet fortælle lige hvad jeg har følt, og der har ikke været noget, som har været forkert at sige. Der er blevet lyttet og derefter handlet ud fra det."

Elitekæmper;

Vejle Judo- og Jiu-jitsu Klub

........... "følt mig i trygge hænder"

......... "fået lært jeg skal kigge fremad"​​

SAGT OM et teamudviklingsforløb:​

"I forløbet omkring udvikling af vores afdelingsarbejde på skolen skabte Susanne et dynamisk refleksions- og læringsrum, hvor vi gik fra fyldt med energi og gode ideer. I løbet af kort tid fik vi med Susannes input omkring forandringsprocesser og coaching, tæt på opstilling af vision og mål for vores projekt, planlagt en proces, så vi kunne involvere vores kolleger og komme i gang. Formen mellem de intense møder med Susanne og arbejdet med selve processen i praksis kvalificerede vores handlinger og valg undervejs".

Marianne Rathschau; Horsens

Afdelingsleder, Midtbyskolen

..."dynamisk refleksions- og læringsrum"

.."kvalificerede vores handlinger og valg undervejs"​

Coaching In Life 

Unleash the potential 

​v. Susanne Tolstoy

Cvr. 20583843

​Grejdalsvej 230, st. lokale 2

7100 Vejle

Telefon: 29 93 67 06

E-mail:  st@coachinginlife.dk

"Hvor er det vidunderligt, at vi er stødt på et paradoks. Nu er der håb om, at vi kan gøre fremskridt".

Niels Bohr; Dansk fysiker (1885-1962)