Ph.d.-coaching/sparring​

Ph.d.-sparring er for dig, der ønsker at supplere og kvalificere din faglige vejledning med coaching og sparring i forhold til processuelle, relationelle og/eller personlige udfordringer i dit ph.d.-forløb. Du har også mulighed for sparring og support i egentlig projektstyring og projektledelse.

Et ph.d.-forløb er et uddannelsesforløb. Mange oplever imidlertid, at de skal præstere fagligt kompetent fra dag 1 - uden reelt at være "klædt på" til det. Denne oplevelse resulterer hos mange i usikkerhed, truer selvtillid og selvværd og er ødelæggende for arbejdsglæden. 

En ph.d.-sparring kan ændre på disse forhold. Med ph.d.-sparring tager vi afsæt i dine konkrete udfordringer. Du får viden, værktøjer og kompetent sparring således, at du kommer til at stå stærkt og autentisk i din rolle og fagposition som ph.d.-studerende og forsker.

Ofte - men det bestemmer du - kan det være hensigtsmæssigt at koordinere din ph.d.-sparring med din faglige vejleder. Herigennem kan vi sikre optimal udnyttelse af alles ​kompetencer - og at du føler dig tryg igennem hele sparringsforløbet.

Typiske problemstillinger:

  • Uoverskuelighed omkring projektet
  • Svært ved at prioritere og disponere
  • Arbejdsliv og fritid flyder sammen - manglende balance
  • Følelse af at være alene og inkompetent
  • Flytter bunker - men får ikke noget fra hånden
  • Utilfredshed, manglende overskud og motivation
  • Dårlig eller mangelfuld relation til vejleder og/eller medstuderende
  • Vanskeligt ved - eller frygt for - at kommunikere
  • Skriveblokering og/eller manglende fremdrift i skriveprocessen

​​​

​Som din sparringspartner har jeg selv en forskningsbaggrund; M.Sc. i eksperimentel cellebiologi fra SDU og Rigshospitalet. Jeg er fortrolig med alle aspekter i forskningsprocessen og er, udover at være International Certificeret Coach, uddannet og trænet i proces- og projektledelse. Du har således mulighed for at få sparring og redskaber også ift. din projektstyring - og projektledelse.

Jeg har bedrevet ph.d.-sparring siden 2008 og min erfaring omfatter det medicinske, naturvidenskabelige, humanistiske og samfundsvidenskabelige område. 

For økonomi og rammer;  

Se ​Printvenligt format: [Ph.d.-sparring]​

Coaching In Life 

Unleash the potential 

​v. Susanne Tolstoy

Cvr. 20583843

​Grejdalsvej 230, st. lokale 2

7100 Vejle

Telefon: 29 93 67 06

E-mail:  st@coachinginlife.dk

"Hvor er det vidunderligt, at vi er stødt på et paradoks. Nu er der håb om, at vi kan gøre fremskridt".

Niels Bohr; Dansk fysiker (1885-1962)