Psych-k for dig?

​Overbevisninger på det underbevidste plan er indre "tanketyve"​, som vi ofte ikke ved, vi har, og som alligevel kommer til udtryk i vores ord og handlinger - eller mangel på samme. 

Støttende, underbevidste overbevisninger er f.eks: 

"Jeg kan", "Jeg er god nok", "Jeg fortjener", "Verden er et trygt sted at være" ....

Uhensigtsmæssige, ikke-støttende underbevidste overbevisninger er f.eks.:

"Jeg kan ikke", Jeg er ikke god nok", "Jeg fortjener ikke", "Verden er et utrygt sted at være" ....

Der er en verden til forskel på, om vi oplever os selv og verden ud fra støttende overbevisninger eller ud fra ikke-støttende overbevisninger. Ikke-støttende overbevisninger orienterer os ift. modstand og negativitet. De stjæler vores gode intensioner, ønsker og drømme og efterlader os mindre handlekraftige og ofte med uforklarlig frustration - eller endog frygt.  

Støttende overbevisninger derimod orienterer os i forhold til "flow", tillid og glæde. Med støttende overbevisninger i "bagagen" lykkes vi med det, som vi virkelig ønsker i vores liv.

I en psych-k session benyttes den kinesiologiske muskeltest samt udsagn orienteret mod din ønskede fremtid. Det er således ikke en metode, der på traditionel psykologisk vis "graver" i din fortid. Snarere orienterer vi os mod din fremtid, og det, som du ønsker - og som din underbevidsthed skal "tunes" til. Dette betyder, at der ofte er en lethed og optimisme forbundet med psych-k balanceringerne.

Jeg har arbejdet med psych-k siden 2008 og med kinesiologi siden 1998.  Med psych-k, der har rødder i epigenetikken, har vi et redskab, der giver os direkte adgang til at ændre det underbevidste sinds overbevisninger..

​​

Du er altid velkommen til at ringe - eller skrive - til mig. Ud fra en uforpligtende snak kan du afgøre, hvorvidt du mener, at det er noget for dig!

"Tillid er at tro det; du endnu ikke ser;

belønningen for denne tillid er at se det, du tror. "​

St. Augustine​

Coaching In Life 

Unleash the potential 

​v. Susanne Tolstoy

Cvr. 20583843

​Grejdalsvej 230, st. lokale 2

7100 Vejle

Telefon: 29 93 67 06

E-mail:  st@coachinginlife.dk

"Hvor er det vidunderligt, at vi er stødt på et paradoks. Nu er der håb om, at vi kan gøre fremskridt".

Niels Bohr; Dansk fysiker (1885-1962)